Økonomiansvarlig for bæredygtig vækst

Klimafonden Skive - 4. januar 2024

Økonomiansvarlig for bæredygtig vækst

STILLINGEN ER BESAT

 

Er du klar til at tage ejerskab for økonomistyring og udvikling af bæredygtige forretningsløsninger, når vi hver dag arbejder på at skabe udvikling til gavn for klimaet, miljøet og lokalområdet? 

 

”Du får hurtigt indflydelse på, hvordan vi gør tingene. For vi har brug for dit økonomiske overblik i den økonomiske styring og i fondens udadrettede aktiviteter, hvor vi skaber nye bæredygtige forretningsmodeller og erhvervsløsninger. Du starter i en tid, hvor vi har flere projekter med stort vækstpotentiale. Så hvis du er klar til at bidrage proaktivt, vil vi glæde os til at få dig med.” - Direktør Anne-Mette S. Langvad

 

Vi udvikler bæredygtige løsninger, der skaber lokal vækst

Klimafonden Skive er en formålsdrevet, erhvervsdrivende fond, der udvikler projekter, som bidrager til løsningen af klima-, energi-, og miljøudfordringer. Vi hjælper virksomheder på tværs af sektorer med at samarbejde om deling af ressourcer og reststrømme. Klimafonden Skive har været en af de bærende kræfter bag udviklingen af GreenLab. I fonden fokuserer vi nu på projekter, der skaber CO2-fiksering og restaurering af de indre dele af Limfjorden.

 

Fleksibilitet og stærkt fællesskab

Vi er et team på 5 personer, og vi glæder os til at tage imod dig! Vi har alle betydelig erfaring inden for den grønne omstilling og bæredygtige projekter, og vi har et tæt samarbejde med en stærk og engageret bestyrelse. Vi tilbyder dig en stilling, hvor du får rig mulighed for at udvikle økonomiområdet, og hvor du kan udvikle dig i takt med dit job, så der stadig er plads til livet uden for arbejde. Vores trivsel er også centreret omkring vores fælles engagement i bæredygtighed og en anerkendende kultur, hvor der er højt til loftet og let til gode grin.

 

”Vi ved godt, at dagligdagen kan være vanskelig at balancere, hvis man f.eks. har små børn eller et aktivt fritidsliv. Derfor har vi stor fleksibilitet og plads til et par ugentlige hjemmearbejdsdage. Vores trivsel er et væsentligt fundament for, at vi sammen når i mål med vores projekter.” - Anne-Mette S. Langvad

Overblik og forretningsforståelse

Du vil i tæt samarbejde med direktør Anne-Mette S. Langvad sikre de økonomiske rammer for Klimafonden Skive og for et nyt udviklingsselskab for CO2-fiksering. Med din gode forretningsforståelse og analytiske sans skaber du overblik og formår at sætte retningen. Du planlægger selv din tid, hvor opgaverne bl.a. vil være:

 

 • Budgettering og økonomistyring
 • Projektøkonomistyring af større samarbejdsprojekter
 • Udarbejdelse af årsrapporter og rapportering til bestyrelse og eksterne bevillingsgivere
 • Dialog med eksternt tilknyttet bogholder, revisor og SKAT
 • Bidrag til udvikling af økonomiske forretningsmodeller, beregning af værdien af kædeenheder, herunder CO2 og andre bioressourcer
 • Bidrag til udvikling af nye kapitaliseringsstrategier.

 

Bred erfaring fra en økonomifunktion

Du kommer med en baggrund, hvor du har varetaget den brede palette inden for økonomiområdet, og har god erfaring med økonomisk styring og ledelsesrapportering. Vi lægger også vægt på, at du har

 

 • en tillidsskabende personlighed
 • en interesse for bæredygtighed
 • en forkærlighed for Excel
 • gode evner til at kommunikere tal, så andre også forstår det
 • stærke dansk- og engelskkundskaber i både skrift og tale
 • en relevant uddannelse med speciale i økonomi.

 

Vil du arbejde sammen med os?

Så vil vi meget gerne modtage et CV fra dig. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Anne-Mette S. Langvad på amsl@klimafondenskive.dk eller mobil 24 62 15 46.

 

Deadline og start

Vi vil gerne have dig ombord hurtigst muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige person. Send derfor dit CV allerede i dag til info@klimafondenskive.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Hent printvenlig version:
Business Controller