En styrkelse af vores vision

Strategisk udsyn og faglighed

Mød vores nye rådgiverpanel

I Klimafonden Skive har vi etableret et rådgiverpanel, som skal bidrage til, at ledelsen kan indfri visionen for fonden. Vi er stolte af at præsentere en lille gruppe af erfarne folk, der bringer en unik blanding af indsigt, vision og strategisk tænkning til bordet.​ 

 

Vores rådgiverpanel er ikke bare et symbol på vores forpligtelse til kontinuerlig forbedring og resultater, men skal også være en katalysator for vækst og udvikling. Medlemmerne af rådgiverpanelet bringer en bred vifte af erfaringer og perspektiver, der spænder over grøn omstilling, innovation, bæredygtighed, teknologi, forretning, økonomi og meget mere.​ 

 

Vi tror på, at det at have et solidt funderet rådgiverpanel vil hjælpe os til at få succes. Panelets indsigt og vejledning vil hjælpe os med at sætte yderligere fart på at indfri fondens vision om et levende laboratorium for bæredygtig arealanvendelse. Og med Rådgiverpanelet i ryggen er vi klar til at tage fondens arbejde til nye højder.  

 

Om rådgiverpanelet

Klimafondens rådgiverpanel består af udvalgte fagpersoner med særlig ekspertise indenfor grøn omstilling, innovation, bæredygtighed, teknologi, forretning, økonomi og andre relevante emner. Medlemmerne udpeges for et år ad gangen.

 

Vil du vide mere om vores rådgiverpanel, er du velkommen til at kontakte os på info@klimafondenskive.dk.

 

Om rådgiverpanelet

Medlemmerne af rådgiverpanelet, der skal bistå Klimafondens direktion og sekretariat, består af Anne Arhnung og Erik Bisgaard Madsen.

 

Anne Arhnung er tidligere administrerende direktør for Landbrug & Fødevarer og tidligere direktør for Innovationsvirksomheden SEGES. Anne arbejder i dag som professionelt bestyrelsesmedlem med særlige kompetencer indenfor landbrugs-, fødevare- og energiområdet, herunder med fokus på samspillet på tværs i værdikæden og ud mod samfundet. 

 

Erik Bisgaard Madsen er tidligere prodekan for erhvervs- og myndighedssamarbejde på Københavns Universitet og tidligere direktør i Landbrug & Fødevarer. Erik har også været aktiv i innovationspartnerskaber som AgriFoodTure samt Food & BioCluster Denmark. Nu er han selvstændig med fokus på bestyrelsesarbejde og er desuden Industry Fellow på DTU Entrepeneurship.