Ny direktør i Klimafonden Skive

Klimafonden Skive - 23. november 2022

Ny direktør i Klimafonden Skive med stort kørekort til forretningsudvikling og cirkulær økonomi

Den 1. december tiltræder Steen Michael Madsen jobbet som administrerende direktør i Klimafonden Skive. Han er senest ansat som direktør i Affaldsselskabet Vendsyssel Vest og har en lang karriere bag sig med aktiviteter på tværgående virksomhedsudvikling og fokus på den bæredygtige forretning.

 

I spidsen for udviklingen af fremtidens klimavenlige forretningsmodeller og løsninger

Om valget af fondens nye direktør siger bestyrelsesformand Stig Christensen: ”Vi er begejstrede for Steen Madsen. Han kommer med solid erfaring inden for cirkulær økonomi og forretningsudvikling. Han har tidligere arbejdet med tværgående virksomhedsudvikling og innovation inden for bæredygtighed, så vi er sikre på, at han vil kunne bidrage positivt til fondens visioner og være med at føre dem ud i livet”.

 

Klimafonden Skive har fokus på forretningssymbiosen som katalysator for bæredygtighed i landskabet. Det handler om at accelerere udviklingen af en bæredygtig og intensiv primærproduktion til forsyningssikkerhed af fødevarer og energi. Fondens aktiviteter på klimaomstilling af landbrug kræver fokus på forretning, klima og miljø – og det vil Steen Madsen nu videreføre sammen med fondens kolleger og mange samarbejdspartnere.

 

 

Glæder sig til at blive en del af fondens unikke erhvervsudviklingsarbejde
Steen Madsen glæder sig til at bidrage til Klimafonden Skives arbejde: ”Verden er udfordret på grund af knappe ressourcer og en tiltagende klimakrise. Klimafonden og Green Tech Valley er en unik løsning, hvor lokalsamfundet, myndigheder, vidensinstitutioner og virksomheder samles om at finde nye grønne løsninger, det glæder jeg mig helt vildt til at blive en del af.

Jeg mestrer at tænke ud af boksen og er utrolig inspireret af samarbejde, hvor grupper på tværs af fagligheder i fællesskab identificerer nye og bedre løsninger. I fonden ser jeg frem til sammen med kollegerne at bidrage til grøn erhvervsudvikling og cirkulær økonomi – både gennem facilitering af partnerskaber på tværs af brancher og sektorer og med et fokus på de tre parametre forretning, klima og miljø”.

Steen Madsen kommer med en baggrund som direktør for Affaldsselskabet Vendsyssel Vest, hvor han har været med til at placere virksomheden som spydspids inden for affald med en grøn profil. Derudover har han flere bestyrelsesposter, blandt andet Cirkulær Nord Fonden (formand), MV Farlig Affald A/S og Genbrugssten ApS.

 

Pressemeddelelse

Hent pressemeddelelsen her

 

For yderligere informationer

Bestyrelsesformand Stig Christensen

spc@spcadvice.dk

Tlf.: 20 29 51 11

 

 

Om Klimafonden Skive
Klimafonden Skive er en erhvervsdrivende fond, der udvikler projekter, som bidrager til løsningen af nationale og globale klima-, energi- og miljøudfordringer. Fonden hjælper virksomheder på tværs af sektorer med at samarbejde om deling af ressourcer og reststrømme. Målet er at demonstrere sund cirkulær forretning og undervejs identificere og påvirke lovgivningsmæssige barrierer.

Sammen med engagerede parter udvikler Klimafonden Skive større grønne projektinitiativer

Om Fonden